…malariaprofylax, myggnät, pannlampa…

…och ett dörrstopp…har vi packat ner allt?

På torsdag åker vi till Uganda för att samla in material till vår magisteruppsats i socialt arbete. Detta kommer vi att göra inom organisationen UYDEL (Uganda Youth Development Link) som bedriver yrkesutbildning och andra projekt, som är riktade mot socialt utsatta ungdomar i Ugandas huvudstad Kampala. Vår studie kommer behandla olika teman så som utvärdering, uppföljning samt kunskapsanvändning. Mer om vår studie och allt möjligt annat, kommer ni att kunna läsa om när vi har landat i Kampala. Just nu vill vi bara säga; hej och välkomna att följa med oss på vår resa!

Anna och Ellen

2 svar på ”…malariaprofylax, myggnät, pannlampa…”

  1. Härligt att höra att ni prioriterar säkerheten. Den där dörrstoppen vet man aldrig när man kan få användning för. Lycka till med arbetet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *