Tidsplan intakt och ledighet i sikte!

Då var den sista intervjun gjort! Samtidigt som det därmed känns som att en stor del av jobbet är gjort, så inser vi också hur mycket som återstår när vi tar en titt på våra transkriberade dokument. Det ska sållas, sorteras, analyseras och förhoppningsvis även i slutändan bilda något slags sammanhang. En bit kvar med andra ord, och det kommer säkert att bli bitvis jobbigt att nöta och stöta allt om och om igen, men det är också fantastiskt roligt att hantera ett material som man faktiskt själv har, tillsammans med de intervjuade, producerat. Intervju som metod är helt enkelt roligare och mer spännande än väntat!

Vi är nöjda med att vi har kunnat hålla oss till vår tidsplan och bli klara med intervjuerna i tid, att ha utrymme att gå tillbaka med följdfrågor om det behövs känns som en stor trygghet. Tidsplanen vi gjort upp innefattar även ett par dagars ledighet den sista veckan då vi planerar en roadtrip till öknen, vilket ytterligare motiverat oss att hålla hårt i schemat. Dels ska det bli skönt att få släppa uppsatsen ett par dagar för att få lite distans till den innan vi tar upp den för en sista granskning innan den ska lämnas in, och dels ska det självklart också bli kul att få se mer av landet än Windhoek.

Framför oss har vi alltså två veckors arbete med att få klart uppsatsen och en tredje vecka för lite ledighet, tre helt okej veckor i sikte om du frågar mig!

Ett svar på ”Tidsplan intakt och ledighet i sikte!”

  1. Bra jobbat. Jag lade upp på samma sätt och fantastisk nog kom jag på fler insikter efter min ledighet än när jag var som mest uppe i processandet av materialet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *