Vistelsen lider mot sitt slut…

I morgon inleder vi vår allra sista vecka här. Det är med väldigt blandade känslor som vi kan konstatera detta. Tiden har bara rusat ifrån oss, och precis när man börjat komma in i vardagen så är det dags att lämna.

Idag tog vi farväl av lärarna på universitetet, trodde vi till en början i alla fall. Eftersom vi ska tillbringa vår sista vecka i Colombo, där det finns bättre studiemöjligheter och vi har närmare till vårt studieobjekt, Sahaspura. När vi lämnat våra presenter och sagt hejdå, satt oss i en tuktuk och blivit aningen sentimentala över att det var sista gången på campus, ringer vår kontaktperson upp oss. De vill äta avskedsmiddag med oss nästa vecka innan vi åker, så på tisdag ska vi på någon form av evenemang.

I morgon ska vi tillbringa hela dagen i Sahaspura, först intervjuundersökning och därefter observationer. Det blir antagligen näst sista gången som vi besöker området, vilket också känns konstigt.

Annars har vi det bra här borta. Monsunperioden har inletts, men det innebär som tur är bara regn och åska om nätterna. På dagarna är det stekhett, därför är det skönt att sitta i ett rum med AC och skriva på uppsatsen.

Ha det bra!

Ett svar på ”Vistelsen lider mot sitt slut…”

  1. Hej Sara och Annie lite sen kommentar men ska snart själv åka ner till Sri Lanka för att göra min mfs…Verkar som ni haft en bra upplevelse och fått ut mycket av resan. Kul o stimulerande!! Tänkte höra om ni har några tips på boende i Colombo och Galle. Kommer att åka med min fru och vår son. Hade tänkt försöka få tag i lägenhet eller liknande. Vi är resvana och har inga större krav… Hälsningar Anders

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *