Vacker betraktelse av Afrika

Efter genomförd MFS ska alla studenter ladda upp en reseberättelse på mfs.nu. Så här avslutar en student, som gjorde sin MFS i Sierra Leone, sin berättelse:

För mig så är Afrika är en mörk, vacker, kurvig, längtande kropp blöt av svett, olja, blod och sand. Jag förundras vareviga sekund när jag är i Afrika hur lätt jag anpassar mig till öde stränder, varm öl, fattigdom, kallt vatten i hink, aggressiva konversationer med okända människor, fiskhuvuden i ris, den totala bristen på hjälp ifall något händer och påtagliga osäkerheten när natten infaller, bilolyckor, glädjerusen, enkelheten i vardagen och den vita hånande solen som aldrig slutar jaga dig och det kolsvarta oändliga regnet som förevigt försöker dränka dig. Livet i Afrika är på något konstigt sätt Det Riktiga Livet fastän jag aldrig kommer bo där förevigt. Men jag tycker om Afrika. 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *