Färdiga i Colombo

Alla intervjuer avklarade och det är dags för oss att lämna Colombo. Checkade ut från vår fina lägenhet förra vecka så nu är ryggsäckarna fullpackade och alldeles för tunga:) Känns konstigt att lämna vårt område då vi kommer sakna våra nyfunna vänner och närheten till stranden. Men nu väntar nya äventyr! Vår resa började med ett stopp i Yala där vi passade på att åka på safari. Vi såg väldigt många elefanter och även påfåglar, krokodiler, vattenbufflar, ödlor men den mest attraktiva, leoparden, ville inte visa sig den dagen.

Nu är det snart jul ochvi försöker få till lite julstämning, men det är inte så lätt att hitta känslan när det är över 30 grader och strålande sol och inte en lussebulle att förtära. Men vi klagar absolut inte:)

Ha en fin Jul allihop så hörs vi snart!

Ett svar på ”Färdiga i Colombo”

  1. Åh visste inte att ni var kvar här då kunde vi ju träffats…har varit här lite mer än en vecka nu. Kanske ni har nåt bra tips på bra lägenhet då? Ni verkar ha haft en bra tid här. Själv stortrivs jag i detta vackra underbara land med varma människor o varma klimat : )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *