Grattis stipendiater!

Malmö högskolas bedömningsgrupp har idag beviljat 10 studenter ett MFS-stipendie á 25 000 kr. Det var hård konkurrens om stipendierna. Ladda ner: Beslut okt 2012. Vi säger stort grattis till de lyckliga stipendiaterna!

Sökanden som ej beviljats stipendium uppmuntras söka vid Karlstad universitet, som har externa stipendier kvar att dela ut. Deras deadline är 1 nov, så skicka in en ansökan till dem omgående! Du ska, utöver de dokument du bifogat till ansökan till oss, skicka in ett personligt motiveringsbrev. Du hittar information om MFS vid Karlstad universitet här.

Det är även möjligt att fler universitet har externa stipendier att dela ut, titta på listan över institutioner som beviljats MFS-stipendier på Internationella programkontorets webbsida, i kolumnen till höger. .

Ett svar på ”Grattis stipendiater!”

  1. Aw, this was a really good post. Taking a few minutes and actual effort to produce a
    very good article… but what can I say… I put things off a whole lot and don’t manage to get nearly anything done.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *