Vaccinationer-check!

Som rubriken lyder så har vi checkat av vaccionationer på vår to-do-list. Två små sprutor, pyttelite ont i armen, 630kr fattigare och så var det klart. Vi ställde frågan om biverkningar på vaccinet, “bara de ekonomiska förekommer”  fick vi till svar =) Men vi som trodde att kalaset skulle bli dyrare och sprutorna fler var nöjda!

Annars har det väl inte hänt så mycket på mfs-fronten. Vi filar på uppsatsens upplägg, diskuterar vilken väska som är bäst att packa i och funderar på om våra gamla slitna datorer kommer att hålla resan ut.

Just det, vi har bokat förberedelsekursen också, och boende i Uppsala, fixat och klart!

Det var nog allt för denna gång, nu kallar ordinarie studier med en precis påbörjad kurs och många sidors litteratur med den!

Vi hörs!

Ett svar på ”Vaccinationer-check!”

  1. Vad kul att ni ska till Uppsala. Hoppas att kursen där, är lika bra som den jag gick i Göteborg. Fin stad, Uppsala. Jag är så spänd på när ni kommer att skriva om Namibia. Ser framemot era inlägg om både ert arbete och landet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *