Flygbiljetter

Tänkte tipsa om var vi hittade dom allra billigaste flygbiljetterna! Det gjorde vi på sidan http://www.allaflygbiljetter.se/. Under de tre-fyra dagar som gick från att vi började kolla på flygbiljetter tills vi bokade hann priserna gå upp med ca 500 kr per biljett, ingen jättesumma men pengar som man kan ha betydligt roligare för än att sitta och vela. Så till er som inte har bokat flygbiljett än är mitt tips att boka så snabbt som möjligt! Om man då inte har så mycket is i magen att man vågar vänta till sista minuten och hoppas på ett fynd, något som definitivt inte var ett alternativ för oss.

Vår resa kommer enkel väg att ta lite drygt 22 h och tar oss från Kastrup, Köpenhamn till Heathrow, London vidare till Johannesburg, Sydafrika och slutligen till Windhoek, Namibia!

2 svar på ”Flygbiljetter”

  1. Bra tisp, tack. Själv försöker jag mig nog på att ta kontakt med http://simmytravels.se i Malmö. Specialister på Indien. Fråga till er: Då har ni bestämt hemresedatum också? Eller kunde ni köpa en biljett med öppen hemresa?? Jag vet inte hur jag ska göra, nämligen.
    //Åsa

    1. Yes, vi har bestämt hemresedatum med. Vi har ett obligatoriskt oppositionsseminarie att passa så därför var det lika bra för oss att boka hemresa med. Ofta blir det också billigare att köpa tur och retur direkt än att två enkelresor. Hade vi inte haft ett seminarie att passa hade vi gärna köpt en biljett med öppen hemresa och stannat kvar i Afrika ett tag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *