Varje universitet borde ha ett “Office of Experiential Learning”

Onsdagens första möte hade vi på “Office of Experiental Learning” där vi mötte Ulla Isaac och Amy Zen.

Syftet med mötet var att få en fördjupad inblick i hur UCF arbetar systematiskt med Service Learning och Internship i sina utbildningar  (och på frivillig basis utom utbildningarna).

7

 

 

 

 

 

 

 

 

I anslutning till detta mötet fick vi en inblick i hur studentmedverkan genomförs i volontärprojekt.

8Vi fick träffa Todd Currie som är Student director och Alice Neira, som driver temat “Hunger & Homelessness”

Alice är också en av  studenterna som ingår i UCFs McNair program.  (mer om hur UCF organiserat sitt McNair program ett program som  skapats till minne av NASA-astronauten Ronald McNair finner du på här).

 

 

 

Efter att vi fått studentperspektivet på varför volontärarbete och Service learning är så viktiga delar av utbildningen, fick vi ytterligare ett perspektiv genom ett möte med Dr. Stephanie Krick, som gav oss en bild av hur hon infört service learning moment i alla sin kurser inom ämnet Public administration.

9

 

 

 

 

 

 

 

 

Ytterligare ett perspektiv fick vi lagt till vår bild då vi mötte Dr. Patrice Lancey, Dr. Divya Bhati och Uda Nair, som driver UCFs “Office of Operational Excellence and Assessment Support (OEAS). Då de berskrev hur det systematiska utvärderingsarbetet också tog in Service learning och internships som viktiga variabler vid kvlitetsutvärderingarana i deras utbildningar. Vi fick en gedigen genomgång av framförallt det formella gemensamma utvärderingssystemet som UCF har.

10

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *