Ett campus med studenten i fokus

God morgon, i detta inlägg tänker jag kort och beskriva University of Central Florida med bilder. Detta är ett fantastiskt ställe att vara på. Universitet är stort, men ändå inte så känt för oss i Europa. Vår värd under veckan är fantastiskt gästvänliga Michael.

Guided_tourDet blir en vecka fullspäckad med spännande möten, mer om dessa i ett kommande inlägg!

organising_SL

Allis_publicDen här dagen (måndag) är det sista kampanjdagen innan det är election day. En av de hetare frågorna? är om Florida ska legalisera bruket av cannabis.  Mitt på Campus finns ett kampanjtorg, där olika kampanjer och grupper kan visa upp sig.


electionday

Att studenterna är i centrum känns… över allt visas omtanke om studenterna på ett väldigt fint sätt. här finns sköna studiemiljöer, och de där extra finesserna som jag tror varje student värdesätter. Eller vad sägs om ett låsbart  skåp att låna för att ladda datorn, läsplattan eller mobilen! (Vill ha!) Lite här och där finns också låsbara stativ för en del studenters viktigaste transportmedel – Long boarden. COOOLT!

Studying PowerDSCF5407DSCF5366DSCF5361DSCF5367DSCF5377DSCF5402

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *