Snart… snart… snart är jag på väg

Micke Svedemar heter jag. Till vardags är jag adjunkt i Interaktionsdesign på K3.

Så har sista arbetsveckan innan jag flyttar min verksamhet påbörjats. Nästa måndag heter min arbetsplats  International Institute of Information Technology – Bangalore (IIIT-B)! Så utöver att lägga schema och förbereda nästa termin så håller jag på att rensa bort allt som ligger i högar på skrivbordet. Där i högarna ligger också en utskrift av biljetten som ihop med de olika sprutorna som är tagna är beviset på att nu börjar resan mot en annorlunda vardag. 

.

Min tanke är att jag i denna bloggen ska försöka  dela bilder och tankar kring hur det är att delta i och följa undervisningen i Bangalore (Indien).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *