2 svar på ”Workshop studentinvolvering”

  1. Hej, vad intressant er cirkel är. Jag gillar idén med drop in handledning, jag tror det kan vara ett bra sätt att utveckla sin undervisning, att gå från undervisning till handledning. De bästa undervisningarn är ju där det blir massa handledningar under passet också. /Linda

  2. Jag håller med Linda! Gillar idén med en mer “riktad” drop-in tid som uppföljning. Sen tycker jag det skulle vara väldigt intressant att göra ett undervisningstillfälle utifrån studenternas frågor tillsammans med läraren. Något som jag tror alla som får tillfälle att träffa studentgrupper på ett tidigt stadium (lite för tidigt ibland…) kan ta med sig. Jag hoppas verkligen att ni får tillfälle att testa detta upplägg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *