Enkät om din arbetsmiljö

Hej
Inför flytten till Niagara vill vi undersöka hur medarbetare upplever sin arbetsmiljö på den nuvarande arbetsplatsen. Undersökningen riktar sig till samtliga som har sin fysiska arbetsplats vid fakulteterna Kultur och Samhälle samt Teknik och Samhälle vid Malmö högskola. Enkäten tar ca 10 minuter att besvara. Syftet är att undersöka hur anställda upplever sin arbetsmiljö i de nuvarande lokalerna för att senare kunna följa upp enkäten om cirka ett år. Du kommer till enkäten genom nedanstående länk:

https://sunet.artologik.net/mah/Survey/757

Undersökningen genomförs av forskarna Tuija Muhonen och Hanne Berthelsen vid Centrum för tillämpad arbetslivsforskning (CTA).

Vi hoppas att du har möjlighet att besvara enkäten senast den 29 maj.

Dina svar är mycket värdefulla och det är angeläget att du svarar på samtliga frågor. I slutet av enkäten finns det utrymme för att skriva in övriga synpunkter och kommentarer. Frågeformuläret besvaras anonymt och kommer att behandlas konfidentiellt. Svaren kommer att behandlas så att inte obehöriga kan ta del av dem. Resultaten redovisas på gruppnivå så att det inte finns någon möjlighet att identifiera enskilda deltagare. Deltagande i studien är frivilligt och du kan när som helst under undersökningen avbryta din medverkan.

Resultaten kommer bl.a. att publiceras på CTA:s hemsida – http://mah.se/cta

Kontakta oss gärna om du har några frågor.

Tack på förhand för din medverkan!

Tuija Muhonen, Professor, Föreståndare CTA, tuija.muhonen@mah.se                                 Hanne Berthelsen, PhD, MPH, Forskare CTA, hanne.berthelsen@mah.se

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *