Ett projekt till – nu medel från AFA Försäkring

Grattis Rebecka Cowen Forssell, Urbana studier, som tilldelas 3 646 000 kronor för projektet Digitala kränkningar och nätmobbning – en ny arbetsmiljörisk inom skolan. Genom intervjuer och fokusgrupper med skolledare, lärare, föräldrar till elever och elever är målet en ökad förståelse för komplexiteten gällande digitala kränkningar och nätmobbning riktade mot lärare och skolledare. Stort grattis!

AFA Försäkring satsar 37 miljoner kronor på nio forskningsprojekt om digitaliseringens effekter på arbetsmiljön. Forskningsprogrammet syftar till att öka förståelsen av digitaliseringens effekter på arbetsmiljö och hälsa för anställda inom kommun- och regionsektorn samt tillvarata nyttan och främja utvecklingen av digitaliseringen.

Läs mer hos AFA Försäkring

_______

PS. Har du också fått forskningsmedel för ett projekt som inte synts här? Då har vi kanske missat det. Mejla Ellen Albertsdóttir, ellen.albertsdottir@mau.se, kontaktperson forskningskommunikation och press för KS, så kommer forskningsprojektet upp på webben och uppmärksammas internt här. Hör också gärna av dig om du har nya resultat, vill skriva debattartikel eller har något annat spännande på gång som har med forskningskommunikation att göra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *