Transport Management jubilerar

I år fyller utbildningen Transport Management vid Urbana studier 15 år och firar detta med en stor fest den 4 maj för nuvarande studenter, alumner, lärare och kontakter inom näringsliv och organisationer. Festen hålls i Kårens festlokal och i anmälningsavgiften på 150 kronor ingår mat, dryck och underhållning. Studenternmäla sig på mah.se/tm15.

När utbildningen firade tio år 2013 var det nästan 200 personer som deltog i firandet och i år hoppas Carl Magnus Carlsson, programansvarig för Transport Management, på ett minst lika stort intresse.

Om utbildningen och alumnerna
Transport Management är en bred utbildning inom transportområdet där studenterna får kompetens i logistik och transportinriktad ekonomi, juridik och miljökunskap, samt IT och ledarskap. Alumnerna arbetar bland annat som trafikledare, logistikplanerare, transportledare och fraktkoordinatorer och arbetsmarknaden efter examen är god. Största arbetsgivaren för universitetets alumner är enligt Linkedin Trafikverket, men de flesta jobbar inom mindre och större transport- och logistikföretag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *