CTA-seminarium den 21 februari: ”Systematic work environment management in a complex organisation”

Den 21 februari är det premiär för vårens seminarieserie om tillämpad arbetslivsforskning och utvärdering. Maria Gullander inleder med temat ”Systematic work environment management in a complex organisation”. Maria Gullander är doktor i epidemiologi och hälsovetenskap och projektledare vid läkemedelsföretaget Novo Nordisk.

CTA-seminariet är en seminarieserie som arrangeras av CTA, Centrum för tillämpad arbetslivsforskning och utvärdering vid Malmö universitet. Seminarierna hålls i Niagara på Nordenskiöldsgatan 1 i Malmö. De är kostnadsfria och öppna för alla, men anmälan krävs.

Se hela vårens program här

Ladda ner programmet som pdf

Läs mer och anmäl dig på mah.se/cta. Välkommen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *