Är du Urbana studiers nya prefekt?

Urbana studier är en flervetenskaplig institution med ca 80 medarbetare och 2000 studenter. Som prefekt är du verksamhetsansvarig för institutionens utbildning, forskning och samverkan med det omgivande samhället. Du företräder arbetsgivaren och har personalansvar för de tre enhetscheferna och institutionens professorer samt ansvarar för institutionens budget. Du har även till uppgift att strategiskt leda och utveckla verksamheten vidare samt aktivt arbeta med kvalitetssäkring. Den 1 januari 2018 får Malmö högskola universitetsstatus och blir Malmö universitet.

Om du själv inte är Urbana studiers nya prefekt men vet någon annan som borde söka – tipsa och sprid annonsen!

Vi behöver din ansökan senast den 30 juni.
http://bit.ly/2rK4NJt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *