KS representanter till universitetsövergripande råd och kommitté

I samband med revideringen av universitetets arbetsordning har en översyn av universitetsgemensamma beredningar och utskott/kommittéer gjorts. Kultur och samhälles dekan har fått i uppdrag att utse fakultetens representanter, med personliga suppleanter, till Beredningen för utbildning, Beredningen för forskning och forskarutbildning samt Kommittén för forskarutbildning från och med 1 januari 2019. 

Den 22 januari fattade Kultur och samhälles dekan Rebecka Lettevall beslut

– att utse Anders Wigerfelt till fakultetens representant i Beredningen för utbildning. Till suppleant utses Maria Wiktorsson. 

– att utse Per-Markku Ristilammi till fakultetens representant i Beredningen för forskning och forskarutbildning. Till suppleant utses Carina Listerborn. 

– att utse Carina Listerborn till fakultetens representant i Kommittén för forskarutbildning. Till suppleant utses Maja Povrzanovic Frykman.

Ärendet har beretts i fakultetens ledningsgrupp i december 2018 och januari 2019. Representanter och suppleanter utses för tiden 1 januari 2019 och tills vidare, dock längst till och med 31 december 2021.

Beslut: Dnr. LED 1.4-2018/650, LED 1.4-2018/651, LED 1.4-2018/752 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *