Ny enhetsorganisation på K3 / New section organisation at K3

Igår fattade KS dekan det formella beslutet om att K3 gör om sin enhetsorganisation från två till tre enheter. Bakgrunden är att institutionen växer. Från och med den 1 januari finns enheterna “Media and communication, including PhD students” (enhetschef Ulrika Sjöberg), “Humanities, languages, cultural production” (enhetschef Christel Brost) och “Design” (enhetschef Per Linde). Läs dekanbeslutet här.

___________

Yesterday the formal decision was made by the Dean of the Faculty concerning the new section organisation at K3. The changes are made due to the ongoing expansion of the department. From January 1 the three sections are ‘Media and communication, including PhD students’ (head of section Ulrika Sjöberg), ‘Humanities, languages, cultural production’ (head of section Christel Brost), and ‘Design’ (head of section Per Linde). Read the decision (in Swedish)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *