Aussie = Awesome!

Har nu varit i Aussie i tre veckor kan man säga. Jag har skrivit in mig i 4 kurser som man måste här nere. Har varit inne i Melbourne några gånger nu, har ätit middag med flera andra utbytesstudenter, och även haft en lite skandinavisk middag. Super kul att få se staden lite och jag hann faktiskt med lite bilder.
Det har det varit mycket att göra sen man kom ner, busskort skulle fixas, bankkonto och simkort har fixas och säkert mycket mer som jag inte kommer på nu.
Jag bor på campus och rummet är helt okej, på min våning (korridor) bor vi 7 tjejer från olika ställen i världen. Kommer bli en bra termin då alla verkar vara super gulliga och snälla 🙂

Skolan har börjat nu och jag har haft en föreläsning och en workshop. Det känns bra med dessa ämnena än så länge. Min lingvistik föreläsare visade ett klipp från big bang theory i går, så jag gillar honom redan 😀
Har även hunnit planera mina veckor. Här ser skolan mer ut som i gymnasiet där man har fasta tider varje vecka, skönt tycker jag för det är lättare att planera. Dock är terminen bara 12 veckor och man läser 4 ämnen samtidigt, det är lite jobbigare då de flesta av mina inlämningar ligger samtidigt..

I går fixade jag så att jag ska börja ta ett dykarcertifikat, det kommer bli super kul! Jag ska bara klara mig igenom läkarundersökningen sen så får jag börja!

//Lotta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *