Föreläsning: Så når du ut som forskare i sociala medier

Är du forskare och vill bygga en egen plattform för att nå ut med din forskning? Föreläsningen vänder sig till dig som vill inspireras och få tips på hur en aktiv närvaro på Twitter kan skapa viktiga kontakter, nätverk och bli ett forum där du dela med dig och synliggöra din forskning.

Lyssna till Michael Krona, forskare vid K3 och flitigt anlitad i medierna som expert på terrorsekten IS kommunikation som han har följt sedan 2013. Krona har under flera år varit aktiv på Twitter och berättar om erfarenheter och lärdomar av att bygga en stark närvaro på plattformen. Han ger också sina bästa tips för hur du kan komma igång och sedan jobba strategiskt på Twitter.

Dessutom får du en överblick över hur kommunikationsavdelningen jobbar med universitetets övergripande sociala medie-plattformar.

När: Måndag 16 mars, 10:00 – 12:00

Var: Universitetsholmen, lokal meddelas inom kort

Anmälan

Till pressansvarig Jessica Bloem, jessica.bloem@mau.se, senast 9 mars.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *