De flesta listningar som har med forskning att göra på Malmö högskolas webb är automatiskt genererade utifrån forskarnas egna hemsidor, det så kallade forskarnavet. Om du saknas i sådana listningar eller inte dyker upp vid ”rätt” sökord på mah.se kan det vara bra att uppdatera organisationstillhörighet och sök- och nyckelord på din forskarhemsida på webben.
Som forskare har du själv ansvar för din sida – ingen annan på högskolan har tillräckligt bra koll på din bakgrund, forskningsinriktning, dina forskningsprojekt och publikationer. Behöver du hjälp med innehållet på din sida, kontakta kommunikatör Johanna Svensson, johanna.svensson@mah.se. Är det problem med tekniken kontakta IT-support, http://www.mah.se/medarbetare/IT-support-for-personal/Kontakt/
Här finns information om hur du ändrar på din personliga forskarhemsida:
http://mah.se/medarbetare/Intern-forskningsinformation/Personlig-webbsida/
Här är en direktadress till inloggningen (använd datorid och lösenord):
https://forskning.mah.se/telekomp/hidden
Gör så här för att lägga till forskningsintressen och nyckelord
När du är inloggad, välj ”Redigera forskningskompetens och kort beskrivning” i vänstermenyn.
Du kan klicka dig genom trädet och/eller söka fram de ämnen som bäst beskriver din forskning. De ämnen du väljer kommer att visas på din forskarsida under rubriken ”Forskningsintressen”/”Research Interests” i högerspalten, samt ligga till grund för sökning efter kompetenser.
Du kan komplettera med fria nyckelord som beskriver din forskning. Dessa nyckelord blir också synliga på din forskarsida och ligger till grund för sökfunktionen. För att lägga till fria nyckelord/ämneskompetenser/sökord skriver du in ett ord i taget med engelsk översättning och klickar på ”save”-symbolen efter varje ord.
Gör så här för att lägga till institutions- eller fakultetstillhörighet
Välj ”Redigera forskningswebbsidor, centrumbildningar och profiler” i vänstermenyn. Bocka i den centrumbildning/institution/fakultet du tillhör.
Har du lagt in publikationer i MUEP som inte syns på din personliga sida?
För att de ska synas behöver du välja att visa respektive publikation i redigeringsläget i forskarnavet.