Phillip Island och skola!

Hej!
Har varit på Phillip Island sist jag skrev! Det var fantastiskt, där fick vi se en massa djur och gå runt på Melbournes första farm. Vi hälsade även på lite koalor, kängrur och pelikaner. Kommer lite bilder längre ner! Vi var på en choklad fabrik och på en känd strand Woolamai Beach. Denna helgen som precis varit var jag på en AFL match (Aussie ruled football) kul men kallt var det. Dock förlorade hemmalaget (Melbourne FC) stort.
Har även en del att göra i skolan, tre inlämningar denna veckan (två var i måndags) och en nästa vecka. Sen rullar det på och jag har inlämning/presentation varje vecka hela september. Tur att vi inte har så bra väder, lättare att sitta inne och plugga då!
/Lotta

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *