Tuesday at Loblaws

IMG_2720Tisdagar i mataffären ger mig alltid en känsla av att domedagen är nära. Detta på grund av den febrila aktivitet som råder när studenter storhandlar som om de aldrig mer skall inhandla något igen.

Jag tyckte det här konceptet var väldigt märkligt tills jag blev medveten om att studenter har 10% rabatt på alla matvaror på just tisdagar. Det är ju faktiskt en himla sympatisk idé som butikerna i Malmö borde anamma.

Jag brukar tisdagshandla efter min kvällslektion som slutar cirka 21.00. Nackdelen är att toapappret alltid är slut vid den här tiden.

Mataffären Loblaws har för övrigt öppet dygnet runt, vilket är ett behov som kan ifrågasättas. I förbutiken finns en liten vinbutik som erbjuder “free wine tasting”, något som en tackar ja till för att orka bära hem alla matvaror.

/Hanna

 

This entry was posted in KS-GPS and tagged , by Hanna Hallgren & Johanna Gardell. Bookmark the permalink.

About Hanna Hallgren & Johanna Gardell

Two second year students on exchange at University of Ottawa. During the winter term of 2014 Hanna studies gender & sociology and Johanna studies sociology & cinema. When not in school Hanna likes running and hitting the gym, drinking coffee and explore the Canadian music scene. Johanna likes pilates and indoor cycling, cooking and cheese. Common interests are hanging out in pubs and drinking beer & unexpected little adventures. When not in Canada Hanna and Johanna studies Diversity Studies at Malmö University.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *