Påskmust

IMG_2704På min resa till NHL-match förra veckan svängde jag förbi IKEA, som är precis på vägen till hockeyarenan. Förutom att jag åt mjukglass och kanelbulle på stående fot så var jag på jakt efter knäckebröd och PRÄSTOST (damn it Kanada, ni kan icke det här med ost). Hittade även påskmust, blev otippat förtjust och glad. Nu är påsken räddad!

/Hanna

 

This entry was posted in KS-GPS and tagged , by Hanna Hallgren & Johanna Gardell. Bookmark the permalink.

About Hanna Hallgren & Johanna Gardell

Two second year students on exchange at University of Ottawa. During the winter term of 2014 Hanna studies gender & sociology and Johanna studies sociology & cinema. When not in school Hanna likes running and hitting the gym, drinking coffee and explore the Canadian music scene. Johanna likes pilates and indoor cycling, cooking and cheese. Common interests are hanging out in pubs and drinking beer & unexpected little adventures. When not in Canada Hanna and Johanna studies Diversity Studies at Malmö University.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *