Last day of class…

Igår var det last day of class.. Vemodigt! Sam, min professor i Canadian Society hade med sig “Timbits”, små munk bollar från kaffekedjan Tim Hortons. Han hade köpt mer än 200 stycken då vi är (var!) runt 200 som läser den kursen. Sam brukar ofta spela musik när vi kommer in i salen, igår var det Neil Youngs “Heart of Gold” vilket fick mitt hjärta att nästan brista! Annars har han kört the likes of Bryan Adams och Spice Girls. Dagen till ära hade han även tagit på sig en slips vilket jag inte hade sett honom med tidigare.

Sorgligaste var det att ha sista klassen i Russian Cinema. Den kursen har varit så intressant och spännande att läsa. Så mycket nya intryck och fina filmer som vi har tittat på samt att professorn, Volha är en riktig stjärna! Otrolig berättare och inspiratör!

bbc78354cd38e0c898769f95d61ff5e418d43c03dc81b91cd2486f215c61aeb8
Här ovan laddade jag lite i solen innan min sista lektion. Nu börjar det äntligen tina här i Ottawa! Lagom till alla finals och ledigheten 🙂 Gött!

Johanna

This entry was posted in KS-GPS and tagged , by Hanna Hallgren & Johanna Gardell. Bookmark the permalink.

About Hanna Hallgren & Johanna Gardell

Two second year students on exchange at University of Ottawa. During the winter term of 2014 Hanna studies gender & sociology and Johanna studies sociology & cinema. When not in school Hanna likes running and hitting the gym, drinking coffee and explore the Canadian music scene. Johanna likes pilates and indoor cycling, cooking and cheese. Common interests are hanging out in pubs and drinking beer & unexpected little adventures. When not in Canada Hanna and Johanna studies Diversity Studies at Malmö University.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *