Shisha lounge

Härom veckan var vi ute på galej! Vi hade fått nys om en shisha bar i området Gladstone så vi begav oss dit med våra kompisar Arian och Nicolas. Beställde in två olika shisha’s, persika och mango. Sweeeeet!

P1060926

 

Ganska snart låg dimman tät i vår hörna..

P1060923

 

Ett mycket trevligt event där vi bland annat lärde oss att blåsa rökringar, känns som en mycket bra kunskap. Kvällen innehöll också domino och backgammon!

P1060924

 

Shisha:: $ 12 / styck

Gladstone Lounge
750 Gladstone Ave
K1R 6X5 Ottawa

 

This entry was posted in KS-GPS, Uncategorized and tagged , by Hanna Hallgren & Johanna Gardell. Bookmark the permalink.

About Hanna Hallgren & Johanna Gardell

Two second year students on exchange at University of Ottawa. During the winter term of 2014 Hanna studies gender & sociology and Johanna studies sociology & cinema. When not in school Hanna likes running and hitting the gym, drinking coffee and explore the Canadian music scene. Johanna likes pilates and indoor cycling, cooking and cheese. Common interests are hanging out in pubs and drinking beer & unexpected little adventures. When not in Canada Hanna and Johanna studies Diversity Studies at Malmö University.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *