ByTowne Cinema

IMG_2405ByTowne Cinema är “Ottawa’s home of international and independent movies“. Biografen med den fina skylten är verkligen fantastisk. Det är en bio med anor, första filmen visades redan 1947. Det är en enda salong som gäller och en får välja platser fritt. I salongen luktar det smörpopcorn och biljetten kostar endast 10 dollar (ungefär 60 kr). Jag har hunnit med två biobesök hittills, filmerna Gloria and Dallas Buyers Club rekommenderas å det varmaste!

/Hanna

 

This entry was posted in KS-GPS and tagged , , by Hanna Hallgren & Johanna Gardell. Bookmark the permalink.

About Hanna Hallgren & Johanna Gardell

Two second year students on exchange at University of Ottawa. During the winter term of 2014 Hanna studies gender & sociology and Johanna studies sociology & cinema. When not in school Hanna likes running and hitting the gym, drinking coffee and explore the Canadian music scene. Johanna likes pilates and indoor cycling, cooking and cheese. Common interests are hanging out in pubs and drinking beer & unexpected little adventures. When not in Canada Hanna and Johanna studies Diversity Studies at Malmö University.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *