När kommer våren?

IMG_2426Hej från Kanada! Nu sätter skolan igång igen efter en veckas uppehåll. Det är verkligen plattan i mattan fram till mitten av april då terminen slutar. Skriftliga inlämningar och Final Exams i drivor. Bara att kämpa på! Har för övrigt sett många vår-aktiga bilder från Malmö på diverse sociala medier. Här i Ottawa känns våren långt borta, se bild ovan. När vi frågade en bekant om när våren anländer sa hen “ja, i slutet av april förra året var nästan all snö borta”. Upplyftande! Men, det är fint med snö och redig vinter så inget att vara nedstämd över!

/Hanna

 

This entry was posted in KS-GPS and tagged , by Hanna Hallgren & Johanna Gardell. Bookmark the permalink.

About Hanna Hallgren & Johanna Gardell

Two second year students on exchange at University of Ottawa. During the winter term of 2014 Hanna studies gender & sociology and Johanna studies sociology & cinema. When not in school Hanna likes running and hitting the gym, drinking coffee and explore the Canadian music scene. Johanna likes pilates and indoor cycling, cooking and cheese. Common interests are hanging out in pubs and drinking beer & unexpected little adventures. When not in Canada Hanna and Johanna studies Diversity Studies at Malmö University.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *