Gatineau Park

Förra helgen fick jag låna en cykel av en bekant, hurra! Har inte cyklat sedan i december, men det kändes som det var igår. Jag och en kompis cyklade över till Quebec och Gatineau Park, vilken är en väldigt stor och känd nationalpark här i Ottawa.

IMG_1292

Det var soligt och (relativt) varmt, men som synes mycket snö kvar.

IMG_2754Vi strosade lite i parken och solade sedan som om vi aldrig sett solen. Sedan cyklade vi tillbaka till Ontario igen. Mysig dag!

/Hanna

This entry was posted in KS-GPS and tagged , , by Hanna Hallgren & Johanna Gardell. Bookmark the permalink.

About Hanna Hallgren & Johanna Gardell

Two second year students on exchange at University of Ottawa. During the winter term of 2014 Hanna studies gender & sociology and Johanna studies sociology & cinema. When not in school Hanna likes running and hitting the gym, drinking coffee and explore the Canadian music scene. Johanna likes pilates and indoor cycling, cooking and cheese. Common interests are hanging out in pubs and drinking beer & unexpected little adventures. When not in Canada Hanna and Johanna studies Diversity Studies at Malmö University.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *