Cinnabon

064fce9630bfa5d4bee74cdda33f858f813071bc16640771027d5df76150cc6bHär i staden så finns denna kedja, Cinnabon. Varje gång en går förbi denna affär doftar det lite för ljuvligt. Tydligen är det en kedja från Seattle men eftersom mitt första möte med den blev här i Kanada så förknippar jag det med Kanada 🙂

Slog till på en bulle i lördags. Hann dessvärre inte plåta kanelbullen, den slank ner fortare än fort. Den var varm, mjuk och kanelig – Divine!

Johanna

 

 

This entry was posted in Uncategorized and tagged , by Hanna Hallgren & Johanna Gardell. Bookmark the permalink.

About Hanna Hallgren & Johanna Gardell

Two second year students on exchange at University of Ottawa. During the winter term of 2014 Hanna studies gender & sociology and Johanna studies sociology & cinema. When not in school Hanna likes running and hitting the gym, drinking coffee and explore the Canadian music scene. Johanna likes pilates and indoor cycling, cooking and cheese. Common interests are hanging out in pubs and drinking beer & unexpected little adventures. When not in Canada Hanna and Johanna studies Diversity Studies at Malmö University.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *