Slöa dagar i Ghana.

Det är korta dagar här i Ghana man vaknar upp på morgonen och planerar att göra många saker under dagen. Några timmar senare har man fortfarande inte åstadkommit någonting haha. Plötsligt är det mörkt och man är trött och somnar i sängen. Nu undrar ni säkert om inte jag åkte ner till Ghana för att plugga?

Jo jag går faktiskt i skolan men man har själv ansvaret för att lägga upp sitt schema och sina kurser så jag har planerat att jag har en lektion på tisdag, en på onsdag och fyra stycken på torsdagar. Vilket innebär att jag är ledig måndagar och fredagar. Då kommer nästa fråga vad ska jag göra under dem dagar jag är ledig?

Jag har fortfarande inte riktigt kommit fram till det men jag hoppas på att få chans att jobba lite extra för en volontärorganisation. Vi träffade en tjej Giulia under middagen med ambassadören och hon jobbar för en volontärorganisation här i Ghana så förhoppningsvis kan hon hjälpa mig att komma i gång. Tills dess får de lediga dagarna spenderas vid swimming poolen, jag klagar inte :).

Den här helgen har de flesta valt att åka på en utflykt men jag valde att stanna kvar här i Accra då magen fortfarande inte är helt ok. Vi var ute på en nattklubb igår så idag har det varit en lugn dag (lite tråkig kanske) men kanske välbehövlig. Planerna för resten av helgen är fortfarande lite oklara. Vi kanske går ut ikväll, jag kanske går till kyrkan imorgon kl 06.30 men imorgon eftermiddag ska jag möta upp några andra svenskar och vi ska kolla på OS-finalen :):).

Jag tänker att jag lägger upp två bilder från tiden här:

IMG_3893

IMG_3848

This entry was posted in Uncategorized by Emma Granat. Bookmark the permalink.

About Emma Granat

Emma Granat, fourth year student from Socionomprogrammet (BA). I am gonna spend the spring term of 2014 in Accra, Ghana. I will be writing about every day life, experiences and adventures during my time in Ghana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *