Skunk-alert!

P1060288På fältet här ovan har Joanne varnat oss för att det kan finnas skunkar.. Vi går över detta fält för att komma till bussen som går till Campus och det är med skräckblandad förtjusning som vi varje dag beträder det. En dag trodde vi att det äntligen var “skunk-premiär” men det visade sig vara en svart liten sopsäck.. Oh well! En dag kanske vi ser en.

/Johanna

This entry was posted in KS-GPS and tagged , , , by Hanna Hallgren & Johanna Gardell. Bookmark the permalink.

About Hanna Hallgren & Johanna Gardell

Two second year students on exchange at University of Ottawa. During the winter term of 2014 Hanna studies gender & sociology and Johanna studies sociology & cinema. When not in school Hanna likes running and hitting the gym, drinking coffee and explore the Canadian music scene. Johanna likes pilates and indoor cycling, cooking and cheese. Common interests are hanging out in pubs and drinking beer & unexpected little adventures. When not in Canada Hanna and Johanna studies Diversity Studies at Malmö University.

2 thoughts on “Skunk-alert!

    • He he, we are prepared. Ja, hoppas att det blir dags snart!!! Will update the blog asap then 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *