Mot Kanada

På tunnelbanan tidigare ikväll..

P1060269

Tur att det inte var rusningstrafik för vår packning var inte att leka med, dubbla ryggsäckar och tygpåsar..
P1060270

Är nu på Port Authority Stationen på Manhattan och den fullkomligt svämmar över med resenärer. Lite busväder har gjort så att flera flyg är inställda i nordöstra USA så det verkar som om folk satsar på bussen i stället.

P1060273

Vi har pratat med en del trevligt folk här i kön som också ska mot Ottawa så humöret är på topp. Känns spännande, vi har ingen aning om vad som väntar men det känns bra!

P1060274

This entry was posted in KS-GPS and tagged , by Hanna Hallgren & Johanna Gardell. Bookmark the permalink.

About Hanna Hallgren & Johanna Gardell

Two second year students on exchange at University of Ottawa. During the winter term of 2014 Hanna studies gender & sociology and Johanna studies sociology & cinema. When not in school Hanna likes running and hitting the gym, drinking coffee and explore the Canadian music scene. Johanna likes pilates and indoor cycling, cooking and cheese. Common interests are hanging out in pubs and drinking beer & unexpected little adventures. When not in Canada Hanna and Johanna studies Diversity Studies at Malmö University.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *