Serier & film 3: Masterclass i storyboard med Magnus Jonason, för yrkesverksamma serietecknare (video)

Det finns många gemensamma nämnare mellan serieteckning och storyboarding. Serietecknaren Magnus Jonason har arbetat med att teckna storyboards under de senaste decennierna, både åt film- tv- och reklambranschen. I denna masterclass ger han en bakgrund till sitt arbete med storyboarding och berättar om sin egen karriär, som bl a innefattar ”Låt den rätte komma in”, musikvideos och en mängd reklamfilmer.  
Se Magnus Instagram: https://www.instagram.com/mangestoryboard/?hl=sv 

Masterclassen riktar sig till yrkesverksamma serietecknare och visas som en video under perioden 6/9 – 6/11. För att få länk till videon, kontakta: Gunnar Krantz: gunnar.krantz@mau.se  (mailto:gunnar.krantz@mau.se) 

Arr: Serielab på Mau – en plattform för samverkan mellan aktörer på den skånska seriescenen som främjar konstnärligt utvecklingsarbete, forskning och internationalisering. 

Masterclass för yrkesfverksamma serieteckanre (video)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *