Malmö högskola tar form

I samband med högskolans 15-årsjubileum beslöt vi att skapa en bok som beskrev skapandet av Malmö högskola och tankar kring högskolans inriktning vid starten och idag. Boken skulle också kunna fungera som en present vid besök hos lärosäten och andra organisationer. Roger Johansson har haft den viktiga uppgiften att vara redaktör för boken. Ett antal texter från personer som var med att bygga de första delarna av högskolan kompletteras med Pierre Mens fantastiska foton av den första tiden, likväl som foton som beskriver Malmös förvandling under de sista 20 åren. Igår hade vi ett officiellt boksläpp och boken Malmö högskola tar form finns nu tillgänglig. I den kommande veckan kommer vi att sända ut böcker till alla fakulteterna, BIT och GV så att högskolans samtliga anställda kan få sitt exemplar av boken. Håll således utkik efter den! Jag vill rikta ett stort tack till Roger för all den tid han lagt på att vara redaktör, till Pierre för att högskolan fritt har fått använda hans foton och till bokens skribenter för att ha delat med sig av sina minnen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *