Stöd och råd i ditt webbredaktörskap

Med start den 25 januari bjuder kommunikationsavdelningens webbgrupp in dig som behöver support och stöd i ditt redaktörskap till vår Webbstuga varje onsdag 14-16. Satsningen är ett komplement och påbyggnad till grundkursen i Episerver. Här kan du bland annat få hjälp med layout och struktur, problem med länkning och bilder eller rubriksättning på din webbsida. Löpande under våren kommer vi även att tillägna vissa tillfällen till tema tillgänglighet på webben, detta för att förbättra webbplatsens kvalitet och se till att vi lever upp till lagkrav.

Tid och plats
Var: OR:C527, Orkanen, plan 5 i biblioteket.
När: Webbstugans drop-in onsdagar 14-16.


Vill du lära dig filma med din telefon eller läsplatta, lära dig mer om digitala möten eller prova Mentimeter? Läs mer om detta här 

Lämna ett svar