MonaLisa Story – filmvisning & samtal

Dokumentärfilmen “MonaLisa story”, utspelar sig i Malmö och har fått stor uppmärksamhet så väl nationellt som internationellt. Filmens skapare Jessica Nettelbladt har bland annat kallats “en av våra allra skickligaste dokumentärfilmare”. Nu kommer hon till Social salong för att visa sin film, berätta hur den blev till och för att prata om de teman och känslor som filmen väcker – detta med Torkel Richert, lektor i socialt arbete på högskolan. En halvtimme innan filmen visas bjuder Social salong på både smörgåsar, bullar och varma drycker.

Alla studenter och medarbetare på Malmö högskola är varmt välkomna!
Eventet är ett samarbete mellan studentföreningen Social Salong och Kulturkommittén på Hälsa och samhälle.

16:30 Mingel och fika
17:00 Filmvisning
18:30 Samtal
19:30 Avslut

Tid: 26 oktober, kl. 16:30 – 19:30
Plats: C231, Orkanen, Nordenskiöldsgatan 10

Lämna ett svar