Höststart

Då är det igång för fullt – veckan har präglats av överfulla introduktioner och förväntansfulla studenter! Vi kan konstatera att alla våra utbildningar är hett eftertraktade och antagningspoängen har gradvis höjtjs de senaste åren så pass mycket att vi nu seriöst måste diskutera alternativa antagningsvägar för att leva upp till mål om breddad rekrytering och genomströmning. Särskilda utvecklingsarbeten kommer genomföras kring detta inom fakulteten under kommande läsår!
I dagarna gratulerar vi särskilt till Elisabeth Carlson (docentföreläsning igår) och Christin Wann-Hansson som installeras som klinisk professor idag!
Process kring att välja ny fakultetsstyrelse för åren 2016-2018 drar nu igång. I veckan har fakultetens valberedning konstituerats med Johan Engblom (ordf), Elisabeth Carlson, Björn Johnson och Johanna Bengtsson. Ta kontakt med dem för att nominera lämpliga kollegor!
Önskar er alla en skön höststart!

Lämna ett svar