Vecka 6

Hej

Den här veckan har varit tyngst hittills. Jag är inne på det som jag trodde skulle vara halva resan och känner att jag inte har fått någonting gjort alls. Det har varit otroligt mycket svårare att få tag på de människor jag behöver få tag på, ingen vill svara på frågor, jag blir runt-skickad till andra hela tiden och det tar minst en vecka innan jag får svar på mina mejl – håller på att bli tokig. Håller fortfarande på att försöka identifiera de nyckelpersoner jag behöver få kontakt med för att komma vidare.

Jag har börjat ställa in mig på att jag kommer få stanna längre än planerat för att hinna klart med alla datainsamling jag behöver och även att jag eventuellt kommer få lov att opponera i augusti för att hinna och det har varit svårt att acceptera.

Har dessutom varit rejält dålig i veckan och det hela slutade med ett besök på akuten igår. Fortfarande oklart vad det är, men klart är att magen inte är helt imponerad av Guatemala. Förhoppningsvis blir det nya tag nästa vecka och jag får tag på den som gör att jag kan komma vidare.

Mitt besök på akuten.

6 svar på ”Vecka 6”

  1. Usch vad du verkar ha det jobbigt just nu! Vad trist. Kan du inte be din handledare i Sverige om tips eller råd om hur du kan vända det? Du kanske ska ändra fokus för undersökningen? (Tex hur utvecklingsarbetet fungerar på plats… du har ju erfarenhet av hur svårt det är att få tag på folk, vad funns det för möjligheter för andra som behöver kontakta dessa organisationar!?) Nej, det var kanske dumt, men det känns som att du har det ganska trögt och då kan det ju ibland hjälpa att ändra strategi.
    Jag har också haft lite besvär med magen, men verkligen inte så att jag behövt uppsöka vården. Stackare.
    Heja dig, du ska se att det vänder och du kommer igång snart!

    1. Ja, har varit lite av en svacka och allt blir ju lätt nattsvart i såna lägen. Nu tror jag att det börjar vända med kontakter och så och börjar se att det eventuellt kommer gå att få ihop något, även om det innebär att jag får stanna lite längre än planerat.

  2. Nej så tråkigt att höra!! Håller tummarna att det löser sig på något sätt och att din mage blir bättre snart. Allt känns ju extra tungt när man är sjuk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *