Workshops

Karriärworkshops på svenska

Under hela terminen har du möjlighet att delta i olika karriärworkshops (på svenska och engelska) där du lär dig knepen och lägger grunden för att hitta ditt drömjobb. Du hittar alla karriärworkshops i Future Finder. Vi rekommenderar att du börjar med ”Skriv ett vinnande CV”. 

Knäck koden för hur du får uppmärksamhet med CV och personligt brev. 

  • 18 januari 
  • 15 februari
  • 15 mars
  • 12 april
  • 10 maj

Tid är 15-16.30 i Studentcentrums lokaler, Neptuniplan 7. 

Du får konkreta tips på hur du kan skriva ett vinnande CV samt hur du kan göra ditt befintliga CV ännu bättre genom att reflektera över dina styrkor och talanger.

Du får tips på hur du skriver ett kort personligt brev där du lyfter fram de av dina kunskaper och kompetenser som är relevanta för de jobb du söker.

Länka LinkedIn till ditt jobbsökande och din karriär (engelska)

Den 7 mars kl. 15-16.30 har du möjlighet att lära mer om LinkedIn. Plats är Studentcentrum och workshopen är på engelska. 

Du får lära dig hur man skapar en attraktiv LinkedIn-profil och hur du använder LinkedIn för att bygga ditt nätverk och skapa framtida möjligheter. Du får också en förståelse för olika funktioner i LinkedIn och vilken betydelse de har för ditt personliga varumärke.

Spika Jobbintervjun

Den 19 april kl. 15-16.30 är du välkommen till Studentcentrum för workshop ”spika intervjun”. Du få en massa tips på hur du förbereder dig inför en jobbintervju för att göra ett så gott intryck som möjligt. Vi går också igenom ett stort antal intervjufrågor som du sedan kan öva på själv. 

Nätverka – din väg till ett jobb

Datum för workshoåen är den 1 mars och 31 maj kl. 15-16.30 på Studentcentrum. 

Du får veta varför nätverkande troligen är en av de bästa investeringar du kan göra för att få jobb. Vi går igenom vad nätverkande egentligen handlar om och hur man kan göra det lätt, effektivt och roligt.