Chalmers söker ny rektor

Jag har idag efter hörande i en valförsamling, föreslagits som en av två slutkandidater till uppdraget som rektor/vd vid Chalmers. Jag har inte sökt tjänsten, men har under processens gång kontaktats av ett stort antal personer som uppmanat mig att söka eller som nominerat mig. Efter mycket funderande och ganska sent i processen bestämde jag mig för att acceptera nomineringen, kandidera och därmed fullt ut ge mig in i konkurrensen. Mitt beslut att acceptera att bli föreslagen som kandidat har vuxit fram efter hand och känns som ett naturligt steg. Beslut om vem som blir Chalmers nästa rektor kommer såvitt jag förstår att fattas av Chalmers styrelse vid ett möte på onsdag 21/1, dvs redan i denna veckan.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *