Fermenterad haj och vulkaner på agendan

Vi är på Staff Training Week på Iceland University tillsammans med ett 60-tal andra kommunikatörer och internationella koordinatorer från ett 30-tal länder. Första dagen har bjudit på mycket isländsk historia och grundlig genomgång av Islands universitets tillblivande men vi har också känt av den isländska stoltheten och provat på isländska rätter som fermenterad haj.

En bra icebreaker var när vi presenterade vår egen matkultur för varandra – vi hade såklart med oss Kalles Kaviar och knäckebröd! Men vi drack också estnisk likör, provade spansk ost, tysk leverpastej, norsk brunost och skinka från Ungern.

Vi ser fram emot de kommande dagarna då vi förhoppningsvis får byta mer erfarenheter med kollegorna runt om i världen!

Bestu kveðjur

Ida och Maria på kommunikationsavdelningen

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *