Alumni, fika och lärdomar i Melbourne!

I Melbourne fick Samantha och jag äntligen mötas upp! Efter att vi avslutat våra respektive studentmässor på två olika universitet så var det dags för oss att anordna ett alumnievent – det första i Australien! Vi hade bjudit in flertalet av våra studenter som varit utbytesstudenter hos oss från 2004 och fram till idag och vi höll tummarna för att de inbjudna kunde och ville komma och träffa oss trots att det var ett tag sedan de pluggade hos oss, trots deras säkert hektiska scheman och trots att vi var lite sent på det att informera dem om tid och plats för själva eventet ….. Vi bokade i alla fall bord på restaurangen The Boatbuilders Yard som låg vackert precis vid vattnet och vi beställde in muffins och kakor för en riktig svensk “fika”.  Tyvärr dök inte så många studenter upp ….. så det blev mycket fika för oss och en lång brainstorming om hur vi bäst planerar alumnievent i områden som vi reser till:-).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *