University of Melbourne

University of Melbourne med sina sju campus i Melbourne är ett av de största universiteten i Australien och de är även stora på utbytesstudier, vilket studera utomlands- mässan verkligen visade prov på! Mässan genomfördes i kårhuset som inrymde inte bara en balsal utan även en stor food court som vilket stort varuhus som helst! Under mässan blev vi,  säkert över 40 utställare underhållna av ett Mariachiband från Mexico! Helt fantastiskt! På denna mässa fick jag hjälp av studenten Ditte Thieme som läser vår kandidatprogram Peace and Conflict och är i Melbourne på utbytesstudier en termin.

Fick värdefull hjälp av Ditte som vet allt om att studera på Malmö högskola!
Restaurang 1888 – populär bland masterstudenter och personal!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *