Sista dagen

img_1853 img_1842 img_1851 img_1835

Så var då sista dagen till ända. Demonstrationen av kursens arbete, gick bra. “Föreställningen” kördes två gånger om vardera ca 30 minuter. Det är imponerande att producera ett innehåll på 30 minuter på tre dagar. Men så är formen också mer likt improvisation och skiss, än ett bestämt form/innehåll som ska återupprepas på samma sätt var gång. Bilderna ovan är ju svåra att förstå men ger ändå en liten inblick i hur det såg ut. Temat sömn görs kanske bäst i mörker? Vill man kolla video, så finns det flera stycken på bambuser,com.

Idag åker Martin och Jag tillbaka till Malmö och till julledigheten. Skönt. Men vi kommer att sakna vår tid i Helsingfors och på Konstuniversitetet med dess trevliga studenter och personal. Kiitos

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *