Förberedelser inför sista dagens uppspel

img_1788

Förberedelserna inför i morgon är i full gång. Efter det inledande samtalen arbetar gruppen med att bygga upp en helt ny miljö inne i studion, där vi har arbetat under hela kursen. I morgon klockan 11.00 kommer publiken. Publiken kommer att ledas in i sömnens värld.

img_1820img_1821

Under dessa dagar har deltagarna själva till stor del tagit ansvar för processen. Vi har träffat dem vid ett par korta tillfällen varje dag. I övrigt har de jobbat med devising, view point samt kropp, material, space och objekt i utvecklingen av sin performance – påhitt. Det har gett Martin och mig lite turisttid, som vi bland annat använt till kultur.

img_1790img_1816

Om ni återkommer till bloggen i morgon kommer ni kunna följa med i publikens vandring, för då kommer det att finnas en video här eller på bambuser.com

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *