Mässa på QUT i Brisbane

Campus tour på QUTJag har nu precis avklarat den första mässan på min Australienturné, på Queensland University of Technology (QUT). Vi välkomnades hit med en tour runt campus och diskussioner med olika fakultetsrepresentanter, innan studera utomlandsmässan tog vid och jag försökte locka studenter med våra utbildningar. Jag höll därefter även en kort presentation av MAH och möjligheterna till utbyte hos oss.

QUT är ett universitet med många tekniska utbildningar, och sedan tidigare har vi främst skickat och tagit emot studenter inom K3 och Teknik och samhälle. Här finns dock även exempelvis kurser inom hälsa och utbildning, så det finns goda möjligheter att bredda samarbetet.

IMG_0292
Jag i mässbåset på QUT

Spännande att få se hur deras mässa och utbytesprocess fungerar, samt prata med andra deltagare och prata med studenter. Mycket givanda för det fortsatta arbetet på hemmaplan. Imorrn träffar jag Griffith University, också här i Brisbane, innan jag reser vidare mot Sydney. Fler rapporter följer!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *