Snart på väg igen

Tro det eller ej… nu verkar det som om vi kommer iväg till Chile, trots allt!  På tisdag är det lovat snöstorm av värsta sort. Nu tackar jag SMHI för att de har haft fel förr.

I dag ska jag möta två av mina studenter med kopplingar till Chile för att få höra deras idéer på eventuella MFS-projekt de kan tänka sig göra. Tanken med mötet är att vi ska ha ett utbyte av varandras idéer och sedan hoppas jag att vi kommer att kunna iverksätta dem i något spännande projekt. Själv har jag ett projekt som går under projektnamnet Kiosco Magico som jag hoppas vi kan påbörja i prototypform.

Jo även packning är en del av förberedelserna, första gallringen på gång redan.

Hoppas du vill följa mig på nätet. Jag kommer här på denna blogg försöka berätta vad som händer och vilka jag möter under min kontaktresa. Vill också riktas ett tack till  Internationella programkontoret som finansierar min kontaktresa.

Packning pågår

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *