Nerden har landat

Imorgon haller jag i en presentation om Malmo hogskola for undergraduate och postgraduate students. Eftersom bilden jag kommer att “saljas” med ar denna, kan man ju undra om det kommer att dyka upp nagon for att lyssna… Hursomhelst, sa ska det bli spannande att ta reda pa vad vara framtida inkommande utbytesstudentervill veta om oss.

Jag har som del av min presentation aven tagit med den fina ‘dagboken’ som handlar om introduktionsprogrammet for utbytesstudenter som holls nu i januari. Bilderna ar tagna av var praktikant Annemarie Strehl och det ar aven hon som satt samman bilderna till den fina dagboken. Ni kan kika pa den har.

Igar traffade jag Professor Kit Fai Pun som ar Chair and Campus Coordinator (Graduate Studies & Research). En glad och trevlig man som ar oerhort sugen pa att skicka PhD’s till  Malmo som ‘Sandwich PhDs’ inom det nya hogskoleovergripande avtal som inom kort kommer at skrivas mellan Mah och UWIs alla tre campus. Professor Pun var speciellt intresserad av Biomed, Sports Science och Interaction Design.  Vi far se vad framtiden innehaller. Under tiden kan ni roa er med att lasa igenom St. Augustines Master och PhD program har.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *